Puré de carbassa amb ou dur ratllat
Categoria:
Llegums i verdures
Tipus de plat: Crema
Recepta per microones
Estació: tardor
hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 200 g de carbassa natural tallada a daus
- Sal especial per verdures
- Aigua
- Sal normal
- 1 Ou dur
- Pebre negre mòlt
- Oli d’oliva verge extra.
1 racions
Elaboració
En un bol de vidre amb tapa, hi posem la carbassa a daus amb una mica de sal normal. Posem aigua al bol sense que cobreixi del tot la carbassa. Posem el bol al microones i deixem coure uns 20 minuts, però 5 minuts abans hi posem la sal especial per verdures. Passats els 20 minuts, ho escorrem bé i reservem la carbassa en un plat. Amb una forquilla, axafem bé la carbassa que ens ha de quedar tobeta. Ratllem un ou dur i el tirem sobre la carbassa amb una mica de pebre negre mòlt i un bon raig d’oli d’oliva verge extra. Servim el plat, calent.
25min



Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2307 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
Sucre ja ho diu 4 cullerades superes 4 C/s i d'aigua unes gotes difícil quantificar unes gotes no té de quedar massa...
Cert. Jo de vegades també
La meva enhorabona per guanyar el concurs.
Está molt bo, ja ho veurás.
Doncs si. Gràcies