Llobarro farcit de bolets encintat amb cansalada viada i crema d’espinacs

Categoria:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Alta

Ingredients

Per la crema d’espinacs:

1 racions

Elaboració

De la crema d’espinacs:

Pelem i piquem la ceba molt menuda. Pelem i trossegem la patata .Netegem i rentem els espinacs.
Fonem la mantega en una cassola a foc suau i hi sofregim la ceba i la patata durant 5 minuts. Incorporem els espinacs a la cassola, fem un tomb a tot plegat i hi aboquem el brou. Salpebrem la preparació. Tapem la cassola i deixem que cogui 45 minuts a foc suau. Ho pasem tot per la batedora elèctrica i pel colador xinès. Hi Incorporem la crema de llet i ho escalfem (sense que arrenqui el bull) .

Del llobarro:

Preescalfem el forn a 180 garus. En una paella, sense oli ni sal, fregim les llonces de cansalada viada. Les reservem. Amb el greix que ha deixat anar la cansalada, saltem els bolets. Tot això uns 10 minuts màxim. Agafem el llobarro tal com ens han deixat a la peixateria, el farcim amb els bolets i l’encintem amb les llonces de cansalada, el posem en una safata de forn amb una mica de sal i deixem coure uns 10 minuts.

Per emplatar:

En un plat, hi posem el llobarro i al costat la crema d’espinacs. Ho podem adornar amb unes flors comestibles.

1h


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se