Pop brasejat a l'oli de pebre vermell de la Vera

Categoria:
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

Per l’oli de pebre vermell de la Vera:

1 racions

Utensilis

Termòmetre de cuina.

Elaboració

De l’oli de pebre vermell de la Vera:

Posem l'oli en una olla amb el pebre vermell.
Escalfem l'oli fins arribar als 60º de temperatura (per comprovar-ho utilitzem un termòmetre de cuina).
Apagem el foc i ho deixem refredar. Ho colem a través d'un drap. Pot ser un colador de tela de cafè o un drap vell de cuina.
És important colar-lo bé i eliminar qualsevol rastre de pebre vermell, així obtindrem un oli vermell net i cristal.lí.

De la resta:

En una olla posem a bullir aigua amb una mica de sal.
Pelem les patates, les rentem i les tallem a daus.
Les posem a bullir uns 25 minuts i verifiquem que han quedat cuites.
Quan estan calentes les xafem bé (en calent és més fàcil), amb una forquilla.
Les tastem per veure el punt de sal (procedim a posar-ne una mica més si cal) i les reservem.
En una planxa ben calenta que retingui l’oli, hi posem oli de pebre vermell de la Vera, que hem fet i el tentacle de pop ja cuit, amb el pebre vermell en gra. Deixem coure 1 minut per costat.
Retirem el tentacle i reservem l’oli de pebre vermell de la Vera que ha quedat.
Agafem un plat, hi posem l’oli reservat i les patates xafades a sobre.
Posem el tentacle de pop sobre les patates amb els grans de pebre vermell i el cibulet ben picat. Tirem una mica del oli per sobre i ja es pot servir el plat.

35min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se