Calamars frescos arrebossats.‏

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

2 racions

Elaboració

En una paella gran, hi posem bastant oli d'oliva i amb el foc mig, deixem que es vagi escalfant. Mentre, sobre el marbre de la cuina, posem farina de tempura tal com surt del paquet (sense aigua, ni res) i l'extenem perquè quedi una capa fina. Quan ja tenim l'oli molt calent, anem enfarinant les rodanxes de calamar (no massa farina i sense sal) i les anem tirant amb cura a la paella. Deixem coure uns 4 minuts i els anem traient i posant sobre paper absorbent perquè no quedin gens oliosos. Ja es poden servir amb llimona a part per si agraden amb un raig de llimona.

20min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se