Fetge de vedella al vi negre

Categoria:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Neteja el fetge i talla en rodanxes fines.
Pica la ceba i salta junt amb el pernil en la mantega, afegeix el fetge i deixa que es dauri.
Desglaça amb el vi negre i el brou.
Talla els bolets a la meitat i afegeix a la barreja
Assaona bé amb la sal, el pebre, la nou moscada i la sàlvia picada. Empolvora amb la farina.
Cou a foc lent durant uns 5 minuts i serveix de seguida.
Pots acompanyar aquest plat amb fideus o arròs i alguna verdura.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se