Púding de xapata i parmesà

Categoria:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

3 racions

Elaboració

Ratlla bé el formatge parmesà.
Amb una batedora barreja bé, els ous, la nata i la crema fresca.
Assaona generosament amb sal, pebre i nou moscada, i barreja amb 75 g de parmesà
Talla, la xapata, a rodanxes fines, unta amb mantega
i col·loca en capes en la safata greixada, després cobreix amb la
barreja de parmesà i crema d'ou, i deixa reposar 15 minuts. Escampa pel damunt, la resta de 25 grams de parmesà i cou amb al forn preescalfat a 175 graus durant 45 min o fins que estiguin daurades.
Serveixi amb una amanida de ruca, tomàquets i xampinyons amb vinagreta de mostassa.
Pots fer servir qualsevol qualitat de pa en substitució de la xapata.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se