Púding de xapata i parmesà
Ingredients
- 100 g de formatge parmesà
- 4 ous
- 200 grams de crema batuda
- 150 grams de crema espessa
- 400 grams de xapata
- 50 grams de mantega
- Sal i pebre
- Mantega per al motlle
- Alfàbrega per adornar
- Nou moscada
Elaboració
Ratlla bé el formatge parmesà.
Amb una batedora barreja bé, els ous, la nata i la crema fresca.
Assaona generosament amb sal, pebre i nou moscada, i barreja amb 75 g de parmesà
Talla, la xapata, a rodanxes fines, unta amb mantega
i col·loca en capes en la safata greixada, després cobreix amb la
barreja de parmesà i crema d'ou, i deixa reposar 15 minuts. Escampa pel damunt, la resta de 25 grams de parmesà i cou amb al forn preescalfat a 175 graus durant 45 min o fins que estiguin daurades.
Serveixi amb una amanida de ruca, tomàquets i xampinyons amb vinagreta de mostassa.
Pots fer servir qualsevol qualitat de pa en substitució de la xapata.
Comparteix aquesta recepta: