Arròs de bacallà amb ceps

Categoria:
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

4 racions

Elaboració

En una olla petita, hi incorporem oli d’oliva i quatre grans d’all, hi afegim els talls de bacallà que quedin coberts per l’oli i els deixem coure sense arribar a l’ebullició, uns 10 minuts amb l’oli calent. Un cop tenim el bacallà , el traiem de l’olla i procedim a separar-li les làmines , també aprofitem per treure les petites espines que pugui tenir. El reservem. En una paella, amb una mica d’oli, fem els ceps amb mig grà d’all trossejat, fins que no treguin aigua. Uns 15 minuts. Els reservem.
En una cassola de fang, amb una mica d’oli , fem el sofregit amb el pebrot, la ceba, mig grà d’all trossejat i la fulla de llaurer. Un cop la ceba s’hagi enrossit, hi afegim el tomàquet triturat. Deixem coure uns 10 minuts i hi afegim l’arròs. Ho salpebrem i barrejar l’arròs amb el sofregit fins que s’enrosseixi una mica.
Hi afegim el caldo de peix, hi posem el bacallà i els ceps perquè es vagin barrejant amb els altres ingredients a mesura que vagi fent el xup-xup.
Peescalfem el forn a 180ºC , hi afegim la cassola durant els 10 minuts finals. Retirem del foc, deixem reposar 5 minuts . Ja es pot servir.

1h


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se