Arròs de bacallà amb ceps

Categoria:
Estació:
Dificultat: Mitjana

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 4 Lloms de bacallà dessalat
  • 280 g d’Arròs
  • 1 Ceba
  • 1 Pebrot verd
  • 2 Tomàquets madurs
  • 5 Dents d’all
  • 1 Fulla de llaurer
  • Oli d’oliva, sal i pebre
  • Ceps al gust
  • 750cl de caldo de peix

4 racions

Elaboració

En una olla petita, hi incorporem oli d’oliva i quatre grans d’all, hi afegim els talls de bacallà que quedin coberts per l’oli i els deixem coure sense arribar a l’ebullició, uns 10 minuts amb l’oli calent. Un cop tenim el bacallà , el traiem de l’olla i procedim a separar-li les làmines , també aprofitem per treure les petites espines que pugui tenir. El reservem. En una paella, amb una mica d’oli, fem els ceps amb mig grà d’all trossejat, fins que no treguin aigua. Uns 15 minuts. Els reservem.
En una cassola de fang, amb una mica d’oli , fem el sofregit amb el pebrot, la ceba, mig grà d’all trossejat i la fulla de llaurer. Un cop la ceba s’hagi enrossit, hi afegim el tomàquet triturat. Deixem coure uns 10 minuts i hi afegim l’arròs. Ho salpebrem i barrejar l’arròs amb el sofregit fins que s’enrosseixi una mica.
Hi afegim el caldo de peix, hi posem el bacallà i els ceps perquè es vagin barrejant amb els altres ingredients a mesura que vagi fent el xup-xup.
Peescalfem el forn a 180ºC , hi afegim la cassola durant els 10 minuts finals. Retirem del foc, deixem reposar 5 minuts . Ja es pot servir.

1h


Recepta de cuina de Arròs de bacallà amb ceps

En el plat per degustar-lo

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3870 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de maig:

Crema de pastanaga
Crema de pastanaga
Sopes i cremes
Cookies de xocolata
Cookies de xocolata
Postres i dolços
Carxofes amb gambes
Carxofes amb gambes
Llegums i verdures
Saltejat de pèsols i sepia
Saltejat de pèsols i sepia
Peixos i mariscos
Ous al plat
Ous al plat
Ous i làctics
Carbonada flamande
Carbonada flamande
Carns Estofat
Orquestres
Orquestres
Amanides i plats freds Aperitiu
Filets de lluç a l'anglesa
Filets de lluç a l'anglesa
Peixos i mariscos Fritada

Veure receptes de maig i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: