Canelons de carn de poltre del Ripollès

Categoria:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

Per la salsa beixamel:

10 racions

Elaboració

De la salsa beixamel:

Del litre de llet en separem un got i desfem la farina amb l’ajuda d’una cullera (o bé del túrmix), la resta de llet la posem al foc junt amb la mantega, la sal i la nou moscada. Quan veiem que comença a bullir hi tirem la farina desfeta i anem remenant fins que torni a bullir, posem el foc lent i ho deixem uns 10 minuts tot remenant de tant en tant.

De la carn dels canelons:

Demanem a la carnissera que ens talli tota la carn de poltre per rostir. En una cassola amb oli, hi posem la carn junt amb les cebes a trossos, les fulles de llorer i ho salem. Deixem que cogui una hora i mitja a foc suau, a mitja cocció ho regarem amb el brandi. Quan la carn de poltre està freda, la trinxem amb la màquina de trinxar. Passem la carn dues vegades per tal que quedi ben fina. Tornem a posar la carn a la cassola i hi afegim 3 cullerades de farina i 1/4 de litre de llet, deixem que bulli uns moments tot remenant, quan veiem que està lligat apagem el foc i deixem que es refredi. Bullim les plaques segons instruccions i ja podem farcir els canelons. Ho emplatem, posem la salsa beixamel, el formatge ratllat i ja es pot gratinar.

1h 40min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se