Brou de carn i verdures amb pasta integral

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

Per un litre de brou:

Per la pasta:

2 racions

Elaboració

Del brou:

Netegem, pelem i trossegem les verdures a trossos petits, excepte els grans d’all, que els deixem pelats i sencers.
En una olla gran, hi posem l’oli d’oliva i daurem els ossos, retalls de carn (vedella, pollastre, gallina, peu de porc, costella de porc,…), entre 5 i 10 minuts aproximadament.
Hi afegim la ceba i les pastanagues trossejades i ho daurem uns 5 minuts. Incorporem la branca d’api trossejada i les fulles i ho daurem uns 5 minuts més. Hi posem el tomàquet trossejat amb el nap, xirivia, porro, patata,…tot a l’olla i ho deixem coure 5 minuts.
Retirem l’escuma que s’ha format a la superfície, ja que són proteïnes coagulades que podrien donar un gust ranci al brou de carn. Tapem l’olla i ho deixem coure a foc molt lent durant unes 3 hores. Ho deixem refredar.
Ho desengreixem : retirem la capa de greix que s’ha format a la superfície de l’olla. D’aquesta manera el brou de carn serà una mica més lleuger. Ho colem molt bé amb un colador xinès.

Per acabar el plat:

Quan el brou bull, hi posem el paquet de pasta integral i segons les instruccions del paquet, deixem coure uns 20 minuts, a foc baix.

3h 40min

Notes

El brou el vaig fer un dia abans.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se