Arròs verd de pèsols

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

Per l’arròs:

Per la crema de pèsols:

2 racions

Elaboració

De l’arròs:

Posem l'aigua a bullir i hi posem els grans d'all amb pela però fent-hi petits tallets perquè surti el sabor, el raig d'oli, sal i l'arròs.
Quan torna a bullir, afluixem el foc i anem remenant de tant en tant. Quan faci 10 minuts que bull, tastem el suc per rectificar de sal si cal. En 5 minuts més tindrem l'arròs en el punt per afagir-hi la crema de pèsols

De la crema de pèsols:

En una cassola amb una mica d’oli, ofeguem la ceba i els porros tot tallat a juliana.
Quan ja estan transparents, incorporem els pèsols congelats, el brou de verdures i deixem coures de 10 a 15 minuts fins que els pèsols estiguin tous.
Ho passem pel colador xinès.
Afegim el brou reservat si ha quedat molt espès, la crema de llet i rectifiquem de sal.

De l’arròs amb la crema de pèsols:

En una cassola, barregem l’arròs amb la crema de pèsols i deixem coure uns 5 minuts tot junt. Ha de quedar una mica caldós.

35min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se