Múrgoles o rabassoles a la crema foie

Categoria:
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

2 racions

Elaboració

Netegem les múrgoles amb el mínim d’aigua posible i les escorrem.
A continuació, les eixuguem amb paper de cuina.
Ofeguem en una paella amb una mica d'oli la ceba trossejada, quan estigui una mica tendra, hi afegim les múrgoles, amb una mica de sal, pebre i el gotet de Pedro Ximenez.
Deixem coure, fins que s’hagi evaporat .
Hi posem el foie i la crema de llet, ho coem fins que el foie es dissolgui i, la salsa espesseixi.
Ja es pot servir el plat.

35min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se