Múrgoles o rabassoles a la crema foie
Ingredients
- 20 Múrgoles o rabassoles fresques
- ½ Ceba tendra
- Gotet de Pedro Ximenez
- 45 g de foie fresc
- 200 ml. de Crema de llet
- Sal
- Pebre negre mòlt
2 racions
Elaboració
Netegem les múrgoles amb el mínim d’aigua posible i les escorrem.
A continuació, les eixuguem amb paper de cuina.
Ofeguem en una paella amb una mica d'oli la ceba trossejada, quan estigui una mica tendra, hi afegim les múrgoles, amb una mica de sal, pebre i el gotet de Pedro Ximenez.
Deixem coure, fins que s’hagi evaporat .
Hi posem el foie i la crema de llet, ho coem fins que el foie es dissolgui i, la salsa espesseixi.
Ja es pot servir el plat.
35min
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
4993 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
Sucre ja ho diu 4 cullerades superes 4 C/s i d'aigua unes gotes difícil quantificar unes gotes no té de quedar massa...
Cert. Jo de vegades també
La meva enhorabona per guanyar el concurs.
Está molt bo, ja ho veurás.
Doncs si. Gràcies