Múrgoles o rabassoles a la crema foie

Ingredients

  • 20 Múrgoles o rabassoles fresques
  • ½ Ceba tendra
  • Gotet de Pedro Ximenez
  • 45 g de foie fresc
  • 200 ml. de Crema de llet
  • Sal
  • Pebre negre mòlt

2 racions

Elaboració

Netegem les múrgoles amb el mínim d’aigua posible i les escorrem.
A continuació, les eixuguem amb paper de cuina.
Ofeguem en una paella amb una mica d'oli la ceba trossejada, quan estigui una mica tendra, hi afegim les múrgoles, amb una mica de sal, pebre i el gotet de Pedro Ximenez.
Deixem coure, fins que s’hagi evaporat .
Hi posem el foie i la crema de llet, ho coem fins que el foie es dissolgui i, la salsa espesseixi.
Ja es pot servir el plat.

35min


Recepta de cuina de Múrgoles o rabassoles a la crema foie

Les múrgoles o rabassoles a la crema foie, acabades de fer.
per Jordi Garcia Miguel

Recepta de cuina de Múrgoles o rabassoles a la crema foie

En el plat per degustar-les.
per Jordi Garcia Miguel

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

4048 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Marcada com a favorita per:


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!