Tallarines xineses amb verdures, bolets, llagostins i ou ferrat

Categoria:
Típica de: Xina
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

1 racions

Utensilis

Wok.

Elaboració

Agafem un wok, hi posem una mica d'oli i la cansalada viada tallada a daus petits. Deixem coure fins que quedin daurats. Hi afegim els bolets amb una mica de sal, el gotet de vi blanc i la salsa de soja. Deixem coure uns 2 minuts. Hi afegim aigua calenta i les tallarines.Deixem coure uns 4 minuts (s'aniran coent més durant el procés ). Hi afegim les fulles de col petita. Deixem coure uns 3 minuts. A continuació, hi posem les barretes de cranc tallades a daus. Mentre, en una planxa ben calenta fem els llagostins partits per la meitat però no del tot,amb els alls laminats. També, fem l'ou ferrat. Per emplatar, agafem un bol de vidre tipus plat una mica fondo, hi posem el que hi ha al wok i sobre els llagostins i l'ou ferrat. Ja es pot servir ben calent.

30min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se