Ous amb bròquil, cansalada i salsa de mostassa
Ingredients
- 500 grams de bròquil
- 50 grams de cansalada fumada
- 20 grams de mantega
- 2 cullerades rases de farina
- 1 culleradeta de brou instantani de verdures
- 200 ml de crema de llet
- 2 cullerades de mostassa suau,
- 4 ous
- Sal, pebre, i sucre
- Julivert
Elaboració
Talla el bròquil en ramells, renta i cuina uns 5 minuts en aigua bullent amb sal.
Escorre el bròquil a través d'un tamís i ten cura de recollir l'aigua en un cassó.
Talla la cansalada a daus, fregeix en la paella, sense grassa, i reserva.
En la mateixa paella posa la mantega i deixa que es fongui, a continuació, escampa-hi la farina, quan comenci a agafar color agrega l’aigua de cocció, el brou instantani i la crema, després afegeix la mostassa i assaona amb sal, el pebre i el sucre, cuina fins que espessí, afegeix el bròquil i la cansalada, bull de nou i mantén calent.
Mentrestant renta el julivert, asseca i pica.
Cuina els ous en aigua bullent durant uns 10 minuts, i refreda.
Escorre els ous i elimina la closca. Talla els ous a meitats.
Serveix en els plats, la salsa amb el bròquil i la cansalada, col·loca al damunt els mitjos ous pel damunt i espolsa el julivert picat per tota la superfície, pots acompanyar aquest plat amb patates bullides.
Comparteix aquesta recepta: