Ous amb bròquil, cansalada i salsa de mostassa

Categoria:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Talla el bròquil en ramells, renta i cuina uns 5 minuts en aigua bullent amb sal.
Escorre el bròquil a través d'un tamís i ten cura de recollir l'aigua en un cassó.
Talla la cansalada a daus, fregeix en la paella, sense grassa, i reserva.
En la mateixa paella posa la mantega i deixa que es fongui, a continuació, escampa-hi la farina, quan comenci a agafar color agrega l’aigua de cocció, el brou instantani i la crema, després afegeix la mostassa i assaona amb sal, el pebre i el sucre, cuina fins que espessí, afegeix el bròquil i la cansalada, bull de nou i mantén calent.
Mentrestant renta el julivert, asseca i pica.
Cuina els ous en aigua bullent durant uns 10 minuts, i refreda.
Escorre els ous i elimina la closca. Talla els ous a meitats.
Serveix en els plats, la salsa amb el bròquil i la cansalada, col·loca al damunt els mitjos ous pel damunt i espolsa el julivert picat per tota la superfície, pots acompanyar aquest plat amb patates bullides.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se