Paella de fongs a la caçadora
Ingredients
- 500 g de xampinyons grossos
- 2 paquets de salsa a la caçadora (Maggi, aproximadament per ½ litre)
- 1 ceba vermella gran
- 1 ceba normal gran
- 1 gra d'all gros
- 250 g de carn fumada
- 2 cullerades d'oli d'oliva
- 1 mica de pebre negre molt gruixut
- 1 paquet de crema fresca (Si cal)
- 2 xilis (1 de vermell i 1 de verd)
Elaboració
Calenta una paella gran i afegeix l'oli d'oliva.
Talla la carn a tires fines i fregeix.
Afegeix la ceba i l'all tallat a tires, continua fregint fins que les cebes estiguin daurades.
Talla els xampinyons a quarts i afegeix a la paella, a continuació, barreja bé.
Després d'uns minuts agrega el granulat dels sobres per salsa a la caçadora.
Just després aboca a la paella, aigua fins que cobreixi la major part del contingut.
Barreja, tot remenant, fins que la salsa estigui cremosa Finalment, agrega els xilis, també tallats a tires.
Si cal, afegeix a la massa la crema fresca.
Comparteix aquesta recepta: