Paella de fongs a la caçadora

Categoria:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

6 racions

Elaboració

Calenta una paella gran i afegeix l'oli d'oliva.
Talla la carn a tires fines i fregeix.
Afegeix la ceba i l'all tallat a tires, continua fregint fins que les cebes estiguin daurades.
Talla els xampinyons a quarts i afegeix a la paella, a continuació, barreja bé.
Després d'uns minuts agrega el granulat dels sobres per salsa a la caçadora.
Just després aboca a la paella, aigua fins que cobreixi la major part del contingut.
Barreja, tot remenant, fins que la salsa estigui cremosa Finalment, agrega els xilis, també tallats a tires.
Si cal, afegeix a la massa la crema fresca.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se