Truita d'espagueti

Categoria:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Talla la ceba en tires fines, i salpebre al gust, deixa reposar aproximadament mitja hora.
Pica en daus el pebrot, el tomàquet, l'all, el pernil cuit i el salami.
Bat els ous amb la llet i el formatge.
Escórrer els bolets.
En una paella fon la mantega, salteja uns mica els espaguetis, col·loca al damunt el pernil, el salami, la ceba, l'all, els tomàquets i el pebrot.
Finalment aboca per sobre la barreja de llet, formatge i ous i assaona al gust amb sal i pebre, i les herbes de Provença.
Cobreix la paella, amb una tapa i cuina a foc suau, fins que el formatge es fos i els ous han quallat.
Vigila que la truita no s'enganxi.
També pots posar uns pèsols congelats, blat de moro, etc., però a mi m'agrada la preparació anterior.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se