Assortiment de peixet fregit

Categoria:
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

Peix:

1 Kg de peixet petit variat:

Altres:

3 racions

Elaboració

Netegem bé el peix. Uns 10 minuts. El salpebrem , l’enfarinem i tot seguit el fregim per tandes en oli ben calent, quan estigui cruixent i fregit l’escorrem sobre paper absorbent. Depenent del tipus de peix i de la quantitat, necessitarem més o menys estona. Per aquesta recepta entre 20 i 25 minuts. El posem en un plat gran per tipus i el servim calent amb trossos de llimona.

35min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se