Croque Madame

Categoria:
Típica de: França
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Torra el pa en una torradora o un forn durant 8 minuts a 200 graus.
Barreja la mostassa amb la mantega estovada.
Escampa la barreja en les llesques de pa torrat per un costat, col·loca al damunt de cada llesca de pa, 1 llesca de pernil i 1 de formatge i després apila, una damunt de l'altra.
Barreja 3 ous amb la crema.
Immersa en la barreja d'ou i nata, la torre de llesques, a continuació fregeix en una paella amb mantega, i posa en una safata per enfornar, cuina uns 8 a 10 minuts a 160 graus.
Bull l'aigua amb el vinagre, afegeix els ous, i cuina fins que la clara estigui ferma i el rovell és encara líquid, de 4 a 5 minuts.
Treu les Croques del forn, i col·loca a sobre de cada torre un ou cuit de la manera que hem indicat.
Serveix immediatament.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se