Postre "selva negre" amb kirsch i guindes

Categoria:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Escorre les cireres i reserva el suc.
Bull el suc amb 2 cullerades de suc de llimona i sucre, afegeix la Maizena dissolta en una mica d'aigua, i remena bé fins que espessí.
Deixa refredar i agrega el kirsch.
Afegeix el Quark, la crema agra, el sucre restant, el sucre de vainilla, i 1 cullerada de suc de llimona.
Barreja bé i en un bol de vidre, bes col·locant capes de cireres, mato i xocolata ratllada.
Reserva a la nevera fins al moment de servir.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se