Faves a la catalana

Categoria:
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

4 racions

Elaboració

Desgranem les favetes, tallem la ceba, la cansalada, la botifarra negra i netegem els alls tendres. Posem al foc una cassola, millor sigui de fang amb una mica d'oli, la ceba picada , els alls també picats . Remenem una mica, hi afegim la cansalada, les faves desgranades, ho salpebrem i ho regem amb una mica d'aigua. Baixem el foc, remenem una mica i tapem la cassola, de tant en tant remenem i tornem a regar les favetes d'acord al que necessitin. Quan estan cuites, uns 35 miuts, hi afegim la botifarra tallada a rodanxes i ho deixem coure uns 2 minuts més.Tanquem el foc i hi posem les fulles de menta, tallades petites, remenem i ho deixem reposar amb la cassola tapada perquè agafin l'aroma. Ja es pot servir el plat.

45min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se