Faves a la catalana
Categoria:
Llegums i verdures
Estació: primavera estiu hivern
Dificultat: Mitjana
Ingredients
- 2 Kg. de Faves tendres
- 4 Cebes tendres
- 3 Alls tendres
- 100 g de cansalada viada
- 200 g de botifarra negra
- Sal
- Pebre negre mòlt
- Oli d'oliva
- 5 Fulles de menta
- Aigua
4 racions
Elaboració
Desgranem les favetes, tallem la ceba, la cansalada, la botifarra negra i netegem els alls tendres. Posem al foc una cassola, millor sigui de fang amb una mica d'oli, la ceba picada , els alls també picats . Remenem una mica, hi afegim la cansalada, les faves desgranades, ho salpebrem i ho regem amb una mica d'aigua. Baixem el foc, remenem una mica i tapem la cassola, de tant en tant remenem i tornem a regar les favetes d'acord al que necessitin. Quan estan cuites, uns 35 miuts, hi afegim la botifarra tallada a rodanxes i ho deixem coure uns 2 minuts més.Tanquem el foc i hi posem les fulles de menta, tallades petites, remenem i ho deixem reposar amb la cassola tapada perquè agafin l'aroma. Ja es pot servir el plat.
45min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
3307 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.