Faves a la catalana

Ingredients

  • 2 Kg. de Faves tendres
  • 4 Cebes tendres
  • 3 Alls tendres
  • 100 g de cansalada viada
  • 200 g de botifarra negra
  • Sal
  • Pebre negre mòlt
  • Oli d'oliva
  • 5 Fulles de menta
  • Aigua

4 racions

Elaboració

Desgranem les favetes, tallem la ceba, la cansalada, la botifarra negra i netegem els alls tendres. Posem al foc una cassola, millor sigui de fang amb una mica d'oli, la ceba picada , els alls també picats . Remenem una mica, hi afegim la cansalada, les faves desgranades, ho salpebrem i ho regem amb una mica d'aigua. Baixem el foc, remenem una mica i tapem la cassola, de tant en tant remenem i tornem a regar les favetes d'acord al que necessitin. Quan estan cuites, uns 35 miuts, hi afegim la botifarra tallada a rodanxes i ho deixem coure uns 2 minuts més.Tanquem el foc i hi posem les fulles de menta, tallades petites, remenem i ho deixem reposar amb la cassola tapada perquè agafin l'aroma. Ja es pot servir el plat.

45min


Recepta de cuina de Faves a la catalana
En el plat per degustar-les.
per Jordi Garcia Miguel

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3307 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

1 comentaris:

Jordi Compte i Espeleta diu:
M'agradat molt, però penso que las cebes o han de ser molt petites o sino 4 son masa, jo només n'hi possat dues de grans

Afegir comentari
 


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: