Pop d’Arenys amb patates i pebre vermell
Ingredients
- 600 g de pops petits d’Arenys de Mar
- 2 Patates mitjanes
- 2 Fulles de llorer
- Pebre vermell dolç i picant
- Sal
- Oli d’oliva
Elaboració
Posem en una olla, aigua, sal i els pops petits a bullir junt amb les fulles de llorer, quan l’aigua bull hi introduim els pops 3 vegades posant-los i traient-los, tot seguit el deixem coure entre 35 i 40 minuts punxant-los per veure si ja estan tous o si el deixem una miqueta més. Tanquem el foc i els deixem reposar 20 minuts més amb la mateixa aigua. Mentre, bullim les patates amb pell uns 25 minuts depenent de la mida. Traiem els pops de l’aigua deixant que es refredin, i un cop freds els tallem a rodanxes amb unes tisores. Per muntar el plat laminem les patates posant-les al fons del plat, a sobre i posem les rodanxes de pop amanint-lo amb sal, el pebre vermell dolç i picant i un bon raig d’oli d’oliva.
Comparteix aquesta recepta: