Gratinat de carn picada amb espinacs i patates

Categoria:
Recepta per
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

.
Greixa una font de forn amb mantega.
Pica la ceba.
Talla la pastanaga a daus.
Escalfa l'oli en una paella gran, salteja la ceba i la pastanaga a foc mitjà.
Afegeix la carn, i cuina a foc molt fort uns 5 minuts, agrega el puré de tomàquet, i cuina breument.
Afegeix el brou i cuina a foc lent fins que s'hagi evaporat gairebé tot el líquid.
Assaona amb sal i pebre.
Distribueix el conjunt en la font greixada.
Preescalfa el forn a 200 graus.
Escorre bé els espinacs i barreja bé amb la crema de llet i la barreja de midó, assaona amb sal i pebre al gust.
Distribueix pel damunt de la barreja de carn picada.
Talla les patates a rodanxes ben fines i col·loca sobre els espinacs.
Assaona amb sal i reparteix el formatge ratllat pel damunt, junt amb flocs de mantega.
Gratina a la meitat superior del forn durant uns 30 minuts.
Serveix acompanyat d'una bona amanida


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se