Rotllo de salmó amb espinacs

Categoria:
Recepta per
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

8 racions

Elaboració

Descongela els espinacs i barreja amb els ous batuts.
Estén la barreja en la safata folrada amb paper de forn i escampa-hi el formatge ratllat per tota la superfície.
Enforna el conjunt i cuina durant uns 30 minuts a 200 graus, o fins que el formatge prengui un color marró.
Amb altres formatges, el temps pot variar.
Deixa refredar completament i després cobreix amb la crema fresca i escampa pel damunt les rodanxes de salmó a rodanxes fines.
Després don forma de rotllo ben atapeït i embolica fermament amb paper d'alumini.
Reserva el rotllo, durant almenys 5 hores a la nevera, i serveix.
Serveix amb baguet i una bona amanida d'enciam, assaonada amb salsa de vinagre balsàmic blanc, ceba finament picada, oli d'oliva i mostassa.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se