Coca de Ceba

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

6 racions

Elaboració

Escalivar els pebrots.
Tallar la ceba amb juliana.
Fregir la ceba amb una mica de sal.
Posar la farina en un recipient i al mig fer lloc per la cervesa. l'oli i una mica de sal.
Remenar-ho fins que lligui.
Estirar la massa.
Posar farina i ho enrotllem al corró per poder-ho posar a la safata del forn.
Apaguem el foc de la ceba i afegim dues cullerades de pebre vermell.
Farcim la coca amb la ceba posant el pebrot pel damunt.
Coure al forn 30 o 35 minuts a 180º

35min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se