Cassola de carn picada a l'estil italià

Categoria:
Recepta per
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Posa la cassola a escalfar amb una mica d'oli.
Daura la carn mòlta, un cop cuita distribueix en una safata per al forn, ben greixada.
Pela les cebes, talla en cèrcols i juntament amb els fongs escampa sobre la carn
Talla els pebrots a cubs i posa sobre les cebes.
Talla els tomàquets a rodanxes i estén sobre els pebrots.
Barreja la crema fresca amb el tomàquet en conserva i aboca sobre la cassola.
Enforna durant 1 hora a una temperatura de 180 graus.
Serveix acompanyat de pasta o arròs.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se