Espatlla de xai al forn amb herbes aromàtiques

Categoria:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

1 racions

Elaboració

Fem unes incisions molt petites a l’espatlla amb un ganivet. Salem l’espatlla i la posem en una safata d'anar al forn, amb poc oli a foc viu perquè deixi anar el greix i, un cop daurada, la reservem.
En una paella,amb un bon raig d'oli, sofregim la ceba i,un cop cuita, l'afegim a la safata amb l’espatlla, els tomàquets i la cabeça d'alls. Ho reguem tot amb el vi blanc i el vi ranci.
Hi afegim una mica d'aigua per acabar-ho de cobrir. Rectifiquem de sal i ho posem al forn a 200º, previament preescalfat, durant uns 60 minuts , a mitja cocció hi afegim les herbes aromàtiques i hi tirem suc per sobre. La servim sense la ceba, tomàquets i alls però amb les herbes aromàtiques. La serveixo sense la ceba, tomàquets i alls, per un costum meu de menjar exclusivament la carn, però es pot servir amb els anteriors ingredients.

1h 20min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se