Coliflor amb crema de llimona i melissa (Tarongina)

Categoria:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Cou al vapor, la coliflor sencera, al voltant d'uns 20 minuts.
Pica la ceba.
Separa les fulles de melissa i reserva les tiges.
Salteja la ceba en la mantega durant uns 2 minuts.
Agrega el brou vegetal i les tiges de melissa i deixa coure a foc lent durant uns 10 minuts.
Ratlla la pell de llimona i reserva.
Esprem la llimona.
Barreja el suc de llimona amb el midó de blat de moro.
Treure les tiges de melissa de la salsa.
Afegeix la barreja de suc de llimona a la salsa i mescla bé.
Cuina a foc lent per uns segons fins que la salsa espesseixi.
Agrega la crema de llet i condimenta amb sal i pebre.
Pica les fulles de melissa ben fines.
Serveix la coliflor amb la salsa i empolvora pel damunt la ratlladura de llimona i la melissa.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se