Mòllera roquera al forn amb marisc d’acompanyament

Categoria:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

2 racions

Elaboració

En una paella d'anar al forn fem un llit amb la ceba tallada a juliana ben prima, les patates llescades, ho salpebrem i ho reguem amb un raig d'oli d'oliva.
Ho enfornem a 180º entre 15 i 20 minuts, perquè la ceba i la patata agafir color.
Netegem la mòllera d’escates i budells.
Quan la ceba i la patata tingui una mica de color, hi posem la mòllera, sal i una copa de vi blanc.
Ho tornem a enfornar. Passats entre 15 i 20 minuts girem el peix i el deixem uns 15 o 20 minuts més al forn. A l’últim moment, posem dos escamarlans , dues gambes i vuit cloïsses.
Ja es pot servir. Per persona, una base de patata i ceba, mitja mòllera , neta d'espines, un escamarlà, una gambe i quatre cloïsses.

1h 5min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se