Pastís de carn picada amb carabassó

Categoria:
Recepta per
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

6 racions

Elaboració

Preescalfa el forn a 210 graus.
Barreja la farina, la mantega, la sal i l'ou per fer una pasta trencada
Reserva a la nevera.
Barreja bé la carn picada, l'ou, la ceba, l'all, el carabassó, l'oli, el pa ratllat, la sal, el pebre i la farigola.
Posa la massa trencada en un motlle greixat, i espolsat amb farina, distribueix la pasta de tomàquet per sobre la massa i escampa 75 grams de formatge Edam.
Distribueix la carn picada per sobre i al damunt escampa els 75 grams restants de formatge.
Enforna uns 45 minuts i serveix.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se