Gallina estofada en pepitoria amb verduretes

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

6 racions

Utensilis

Una cassola de terrissa gran amb tapa
Uns estalvis
Batedora elèctrica

Elaboració

Primerament, tallem la gallina en trossos regulars, la salpebrem i la sofregim amb una mica de llard i un rajolí d'oli d'oliva en una cassola de terrisa.
Seguidament, afegim: la ceba picolada, els alls aixafats, el sofregit de tomàquet i la fulla de llorer.
Tot seguit, afegim el vi ranci, i deixem que redueixi.
A continuació, cobrim la gallina amb el brou de pollastre, la fiquem a foc mitjà, i hi afegim: els pèsols, les mongetes verdes tallades a trossos menuts i les pastanegues pelades i tallades a rodelles mitjanes.
Deixem que cogui a foc baix, amb la cassola tapada fins que veiem que ja casi és cuita.
A part, fem una picada amb: pa fregit, ametlles torrades, un all pelat i julivert picolat, ho passem per la batedora elèctrica i ho afegim a la cassola juntament amb la gallina.
Tot seguit, corregim de sal i deixem que s'acabi de coure tot el conjunt, i ja ho podrem servir a taula amb uns estalvis a sota de la cassola.

2h 30min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se