Cassoleta de calamarsons amb cargols i bolets

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 600 grams de calamarsons mitjans
  • 600 grams de cargols tipus vinyals
  • Un pot de barreja de bolets de 500 grams
  • Aigua
  • Oli d'oliva
  • Dos cullerots de picada feta amb la batedora elèctrica
  • Sal
  • Pebre negre en pols
  • Una ceba picolada
  • Tres alls aixafats
  • Una fulla de llorer
  • Un got de vi blanc
  • Una branca de farigola
  • Una branca de romaní
  • Un bitxo petit (caiena)
  • Tres cullerots de sofregit de tomàquet (el trobareu a les meves receptes)

4 racions

Utensilis

Una cassola de terrissa gran
Una paella gran
Una cassola metal·lica fonda
Una espàtula de fusta

Elaboració

Primerament, en una paella amb dos cullerots de picada, sofregim els calamarsons nets, i un cop mig cuits els reservem.
Seguidament, coem els cargols amb el sistema tradicional, i un cop cuits els colem i reservem.
Tot seguit, en una paella amb una cullerada de picada, sofregim els bolets salpebrats i els reservem.
A continuació en una cassola de terrissa gran amb un raig d'oli, sofregim la ceba picolada, una fulla de llorer, tres alls aixafats i el sofregit de tomàquet.
Quan tot plegat és mig fregit, afegim un got de vi blanc i quatre cullerots del brou de coure els cargols passat pel colador fi.
A continuació, afegim els cargols, els calamarsons i els bolets i deixem que cogui tot plegat uns vint minuts. Tot seguit, corregim de sal, i ja tindrem la cassola llesta per servir a taula amb un plat a sota.

1h 30min


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

569 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!