Amanida d'ous

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

Per al farcit:

4 racions

Elaboració

Col·loca els ous en una olla i cobreix amb aigua calenta fins que estiguin coberts.
Porta l'aigua a ebullició i cuina 10 minuts.
Mentrestant, talla la ceba i l'all en cubs petits.
Talla el cibulet petit.
Un cop bullits els ous, refreda i després els peles.
Posa en un bol, els ous a quarts, la crema de formatge, la crema de llet, la ceba, l'all i la mostassa i tritura gruixut, amb un mesclador.
Assaona amb la cúrcuma, la sal i el pebre i afegeix el cibulet.
Barreja tot bé.
En servir, empolvora amb cibulet.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se