Crema de xocolata i alvocat

Categoria:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Treu les llavors de la magrana picant la meitat amb una cullera. Barreja el cacau en pols amb la crema.
Bat la crema a punt de neu i reserva.
Talla l'alvocat per la meitat, treu la polpa de la closca.
Ruixa amb suc de llimona.
Barreja amb la batedora de mà, la crema fresca amb la polpa de l'alvocat, fins a obtenir un puré ben fi.
Afegeix la crema batuda a punt de neu.
Serveix la crema en gots, escampa pel damunt amb pols de cacau i adorna per sobre amb llavors de magrana.
Serveixi immediatament.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se