Cuixes de pollastre a l'estil Italià

Categoria:
Recepta per
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Pica ben fi, els grans d'all i les cebes.
Separa les agulles de la branqueta de romaní, i pica-les ben fines.
Barreja la meitat del romaní amb la barreja d'all.
Afluixa amb cura la pell de dues cuixes de pollastre i col·loca la barreja de romaní i all entre la pell i la carn.
Assaona amb sal i pebre, posa en una safata per al forn, calenta tres cullerades d'oli i fregeix uns 4 minuts.
A continuació, reserva les cuixes de pollastre.
Posa la resta de la barreja de ceba i all i la meitat del romaní a la safata per rostir i fregeix a foc mitjà durant 3 minuts.
Agrega dues culleradetes de pasta de tomàquet, i escampa un pessic de sucre pel damunt, barreja bé.
A continuació, fregeix breument el conjunt.
Afegeix 400 grams de tomàquets i dos dl de brou de pollastre.
Col·loca les potes de pollastre a la salsa i enforna al forn preescalfat a 200 graus.
Cuina, al prestatge mitjà del forn, durant 40 a 45 minuts.
Uns minuts abans d'acabar la cocció, cobreix les cuixes de pollastre amb paper d'alumini.
Si és necessari, agrega una mica de brou a la salsa.
Treu la safata del forn i refina la salsa de tomàquet amb 100 grams de tàperes.
Condimenta, amb pebre i sal si fos necessari.
Al moment de servir, escampa pel damunt dels plats les fulles de les tiges d'alfàbrega i ruixa amb unes gotes d'oli d'oliva verge.
Per les cuixes de pollastre a la Italiana, pots servir com acompanyament, patates o bagueta fresca bé torradeta.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se