Ous, bròquil i pasta amb salsa

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

Salsa:

Pasta:

4 racions

Elaboració

Salsa:

Posa en una cassola, la llet, la farina i la mostassa, barreja bé i portar a ebullició mentre, agita sense parar.
Redueix el foc, i bull uns 5 minuts a foc lent.
Condimenta amb sal i pebre.
Pela la closca dels ous, talla per la meitat, i afegeix a la salsa, i bull uns 5 minuts més a foc lent.
Pica finament el cibulet i afegeix a la salsa amb els ous.

Pasta:

Cuina la pasta en aigua amb sal fins que estiguin al dente, escorre, i agrega la mantega i la sal.
Talla el bròquil en ramells i cuina al dente.
Afegeix a la salsa, el bròquil i la pasta, barreja bé i serveix de seguida


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se