Croquetes de verdura amb crema d'espinacs

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

Per les croquetes:

Per a la crema d'espinacs:

4 racions

Elaboració

Per les croquetes:

Trosseja i tritura amb el passapuré les verdures cuites fins a aconseguir un puré molt espès.
Afegeix els ous a la pasta (si et queda massa lleugera, afegeix pa ratllat).
Salpebra i barreja tot bé.
Dóna forma a les croquetes, passa-les per farina i ou batut i fregeix-les en oli fins a daurar.
Serveix ben escorregudes d'oli, en una font amb el fons cobert amb la crema d'espinacs.

Per a la crema d'espinacs:

Bull la patata i els espinacs en una cassola amb aigua i sal, i un raig d'oli d'oliva durant 15 minuts.
Tritura amb la batedora la patata trossejada i els espinacs fins a obtenir una crema fina.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se