Fonoll gratinat amb mató

Categoria:
Recepta per
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Talla els bulbs de fonoll a quarts i al llarg.
Cuina el fonoll en una mica d'aigua salada, tapa i cuina a foc mitjà durant uns 25 min.
Retira i reparteix en una font ben greixada, d'una capacitat aproximada de 2 litres.
Talla les olives en anells.
Pica el julivert ben fi i barreja en un bol, el mato, el pernil, la sal i el pebre, i escampa pel damunt dels trossos de fonoll.
Escampa el formatge Gruyère ratllat per tota la superfície i gratina a la meitat superior del forn, durant 10 minuts a 240 graus.
Serveix de seguida, abans que es refredi.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se