Filets de truita amb salsa d'estragó

Categoria:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Pica les escalunyes.
Salteja les escalunyes en una mica de mantega al voltant de 2 minuts.
Agrega la farina i remena bé.
Afegeix el vermut i el brou.
Deixa que la salsa bulli a foc lent fins que redueixi a 2,5 dl.
Talla a la meitat els filets de truita i condimenta amb sal i pebre. Fregeix en l'oli, per ambdós costats i a foc mitjà durant uns 2 minuts.
Reserva algunes fulles d'estragó.
Tallar la resta de la mantega en daus.
Agrega l'estragó restant, el vinagre i els cubs de mantega a la salsa i tritura bé fins a obtenir un puré ben fi.
Serveix el peix amb la salsa.
Decora amb les fulles d'estragó reservades i acompanya aquest plat, amb arròs.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se