Rovellons d'Arenys de Munt amb all i julivert

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

2 racions

Elaboració

Netegem els rovellons amb ajuda d’un drap humit per retirar la terra que puguin tenir i també, bufant. Posem a escalfar una paella amb un raig d’oli d’oliva a foc mitjà-alt. Quan estigui calent, incorporem els rovellons i els deixem cuinar 2 minuts. Passat aquest temps, els donem la volta i tirem l’all i el julivert picats. Salem al gust i deixem cuinar uns 2 minuts més. El temps de cocció , és relatiu, si porten molta aigua, es necessita més temps, en aquest cas, portaven molt poca aigua. Servim immediatament.

20min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se