Tonyina marinada amb salsa de soja

Categoria:
Estació:
Dificultat: Inexperts

Ingredients

8 racions

Elaboració

Tot i que per la confecció del plat cal que la tonyina estigui descongelada, primer s'ha de congelar per evitar l'anisakis ja que es menja crua. Jo, però , acostumo a comprar-la directament congelada i ja tallada a tacos.
En un bol gran es posa l'ampolla de soja líquida, la mateixa quantitat d'aigua, una cullerada de mel (jo la poso bastant plena però va a gustos) i una altra cullerada generosa de mostassa de Dijon (pot ser a l'Ancianne, també queda molt bona)
Es barreja bé tot i es posa la tonyina dins de la salsa durant dues hores com a mínim. Després es serveix freda i amb una mica de la mateixa salsa que s'ha utilitzat per marinar.

5min

Notes

Sola està molt bona però també es pot servir amb amanida.
Es conserva perfectament 48 hores a la nevera, però sempre coberta amb la salsa de marinar.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se