Salmó amb toc de planxa, hortalisses i soja

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

1 racions

Elaboració

Rentem i tallem les hortalisses en juliana, en una paella amb un rajolí molt petit d’oli, les saltegem amb una mica de sal, uns 3 minuts. Les reservem.
En la mateixa paella, hi posem els talls de salmó (no cal posar-hi oli ni sal). Deixem coure 30 segons per costat (tomba i tomba).
Per emplatar, en un plat hi posem junts els talls de salmó i les hortalisses en juliana, en un costat una mica de salsa de soja i un tall de llimona al mig.

7min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se