Xucrut (en francès Choucroute)

Categoria:
Típica de: França → Alsàcia
Estació:
Dificultat: Alta

Ingredients

5 racions

Elaboració

Esbaldim la col i la deixem escórrer. Sofregim la ceba en una cassola gran i hi afegim 100 g de cansalada fumada. Els ingredients s'afegeixen a la cassola per capes. Hi afegim 1/3 de la col.Tallem part de les costelles de porc i salsitxes poloneses a daus de més o menys 1 cm quadrat i ho afegim a la cassola. Hi tirem una mica de vi. Hi posem la baies de ginebre, l’all, el llorer, la farigola, el comí, el pebre i els fumats. Hi tirem brou per sobre. Cobrim la cassola amb l'altra tercera part de la col i la resta de cansalada fumada i finalment un terç de la col, la resta de les costelles de porc, les salsitxes poloneses i la resta del vi. Coem a foc lent durant 60 minuts. Remenem bé i deixem coure a foc lent durant 120 minuts més. Bullim les patates pelades, senceres.En total, ha de coure a foc lent durant tres a quatre hores. Ja es pot server, acompanyat de les patates.

3h 40min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se