Caldo de Nadal

Categoria:
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

8 racions

Elaboració

S'agafa una olla amb aigua i es posa al foc i si posen els ossos i el pollastre i la gallina i l'orella i l'os de pernil, quan comença a bullir s'agafa una cullera i es treu tota l'escuma que fa el caldo.
I posarem les verdures a l'olla del caldo i el farem bullir de dues a tres hores.
Menters amb un vol posarem la car picada de vedella i porc i els ous un pols de sal i una mica de pebre negre i ho remenarem tot junt i farem les pilotes i les posarem a l'olla. ..haurem de guarda una mica de carn per omplir els galets.
I afegirem els cigrons que estan cuits i les botifarres blanca i negre, ho posarem dins del caldo i el farem bullir 30 minuts més.
Colarem el caldo i el posarem amb una olla i quan bulli i posarem els galets que haurem omplert.
En un bandeja posarem la carn d'olla junt amb els cigrons les patates i la col i les botifarres i les pilotes.

3h


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se