Llenguado a la planxa

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

1 racions

Elaboració

Rentem el llenguado amb una mica d’aigua i l’eixuguem amb paper absorbent. Posem al foc una paella de planxa (fa com unes petites onades), antiadherent. Quan està ben calenta, hi posem sal a la base i a sobre el llenguado. Passats 5 minuts, li donem la volta i hi tirem un petit rajolí d’oli, una mica de sal i una mica de pebre. Li tornem a donar la volta i el deixem coure 5 minuts més. Un parell de voltes més d’un minut, un petit rajolí d’oli i una última volta de 3 minuts. Total 15 minuts. Evidenment, hem de tenir em compte el tamany del peix i el punt de cocció de la persona. Jo, mai poso llimona al peix a la planxa, en la meva opinió, li treu gust. Ja podem servir el llenguado, acompanyat amb verdures saltades, enciam,…jo, sense acompanyament.

20min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se