Raïm amb crema d'avellanes

Categoria:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

Crema:

Raïm:

4 racions

Elaboració

Crema:

Torra les avellanes en una paella, remenant constantment i deixa refredar, separa de 2 a 3 cullerades pel guarniment a un costat i la resta les tritures una mica gruixudes.
Porta, remenant constantment, just al punt d'ebullició, la llet, amb el midó de blat de moro, el sucre, el sucre de vainilla i els ous.
Aboca en un bol, i deixa refredar, remenant sovint.
Barreja les avellanes torrades amb la crema.
Barreja, dolçament, la crema batuda amb la crema.

Raïm:

Barreja el raïm amb la resta d'ingredients, i marina breument.
Distribueix en els gots.
Aboca la crema i adorna amb les avellanes reservades.
Si t'agrada, pots finalment, guarní amb unes rosetes de nata


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se