Pastís de bledes i cebes

Categoria:
Recepta per
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

Massa:

Farciment:

Cobertura:

4 racions

Elaboració

Massa:

Barreja les dues farines i la sal en un bol.
Afegeix la mantega, i frega amb els dits uniformement la massa.
Dissol el llevat en l'aigua, aboca a la barreja de farines, i treballa ràpidament per formar una massa suau.
Tapa i deixa reposar uns 10 minuts.
Estira la massa en una mica de farina fins a aconseguir una rodona de 34 cm de diàmetre.
Col·loca a la safata de coure, i punxa amb una forquilla.
Reserva a la nevera.

Farciment:

Rosteix el comí en una paella, sense parar de remenar.
Deixa que s'escalfi la mantega a la mateixa paella.
Ofega les cebes i bledes en porcions a foc mitjà, voltejant de tant en tant durant uns 12 minuts.
Agrega el comí al preparat, assaona al gust.
Deixa refredar, escorre.

Cobertura:

Afegeix a la crema tots els ingredients, fins incloent el pebre i barreja bé.
Escampa la meitat de la barreja de vegetals sobre la base de la massa, i la meitat dels trossets de formatge .
Repeteix el procés amb l'altra meitat, i aboca per sobre, la cobertura de crema.
Enforna aproximadament uns 30 min, a la meitat inferior del forn preescalfat a 200 graus.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se