Rotllets de carn mòlta

Categoria:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Posa la carn picada en un bol.
Pica finament la ceba i les herbes, junt amb l'ou agrega a la carn, i condimenta al gust.
Amassa la barreja, fins a combinar els ingredients en una massa compacta que no s'enganxi a les mans.
Reparteix la massa en 8 porcions, cadascuna formant un rotllo d'aproximadament 10 cm de llarg.
Embolica cada rotllo de carn amb 2 llesques de cansalada.
Fon la mantega en la calor de la cassola.
Col·loca els rotllos amb el tancament de la cansalada, en el fons de la cassola i fregeix per tots els cantons durant 5 minuts, retira i reserva.
Elimina l'oli amb paper absorbent de cuina, agrega el brou de carn i l'extracta de tomàquet, rasca el fons de la cassola i afegeix els rotllos reservats.
Porta a ebullició, baixa el foc, tapa i cuina al voltant de 30 minuts.
Afegeix la crema i assaona amb sal i pebre, si és necessari.
Serveix amb patates rostides o fideus.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se