Gratinat de bacallà amb patates

Categoria:
Recepta per
Dificultat: Mitjana

Ingredients

4 racions

Elaboració

Coure el bacallà en aigua bullint durant 5 minuts a foc suau. Pelar les patates i tallarles a dauets. Fregir-les en una paella amb oli, sense que s'arribin a daurar. Deixar-les escórrer sobre paper de cuina.
Tallar les cebes en juliana i ofegar lleugerament amb 3 cullerades d'oli. Netejar el bacallà de pell i espines i esmicolar. Barrejar el bacallà amb les patates i la ceba, salpebrar i extendre la barreja en un recipient que pugui anar al forn.
En un bol, barrejar la salsa beixamel amb els rovells batuts i 2 cullerades de formatge ratllat. Abocar sobre la barreja de bacallà i patates i empolvorar amb la resta de formatge ratllat. Posar al forn, preescalfat a 200°C, i coure durant uns 15 minuts, fins que es vegi daurat.

1h 30min

Notes

Si es vol un emplatat més maco, es pot gratinar ja col·locat en tarrines individuals.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se